NAGRADNJAČA

Vodimo vas na koncert Britney Spears - dobitnici

27.09.2011 u 10:06

Bionic
Reading

Britney Spears, koja već godinama svojim nastupima oduševljava publiku diljem svijeta, prvi puta dolazi u Zagreb, 1. listopada 2011! A tportal.hr i Adria Entertainment poklanjaju svojim čitateljima 5x2 ulaznice za koncert!

Na turneji 'Femme Fatale' koja je 16. lipnja počiela u Sacramentu, a u sklopu koje pjevačica dolazi i u zagrebačku Arenu, Britney promovira svoj sedmi istoimeni studijski album. Singleovi 'Hold it against me' i 'Till the world ends' novi su njezini hitovi prodani u milijunima kopija, a koji su joj vratili nekadašnji sjaj. Britney je glazbenica koja je u prošlom desetljeću slovila za jednu od najprodavanijih umjetnica s više od 67 milijuna prodanih albuma.

Dok je još bila tinejdžerska zvijezda u The Observeru, o njoj su pisali: 'U njezinoj dobi djevojčice na zidove lijepe postere svojih idola, a Britney je već sad zvijezda s tih postera. Ona je zacijelo najstarija tinejdžerska senzacija koju je pop proizveo.'

Britney Spears karijeru je počela graditi kad joj je bilo osam godina u američkom Mickey Mouse Clubu. A uz kraće ili dulje prekide, do danas, kada ima 30 godina, nije stala. Pritisak kojem je tako rano izložena učinio ju je nestabilnom osobom. Njezin brak s Kevinom Federlineom trajao je tri godine i u njemu je rodila sinove Seana Prestona i Jaydena Jamesa. Razveli su se krajem 2006, a u brakorazvodnoj parnici Britney je izgubila skrbništvo nad svojom djecom.

Uslijedila su dva liječenja u psihijatrijskoj ustanovi 2008. godine, a mediji su čekali neki od njezinih ispada poput brijanja glave ili vožnje automobila sa sinom u krilu ne bi li je razapeli. Izgubila je i pravo raspolaganja svojom imovinom, a pravo na to pripalo je njezinu ocu Jamieju. No uspjela je sve prebroditi i vratiti se na vrh te je danas sretna žena i majka.

Po dvije ulaznice osvojili su:

Mirela Tomić
Emilija Vukelić
Mislav Novaković
Marica Ivanović
Lorena Jakšić