PAŽNJA, PAŽNJA!

Internetska prodaja ulaznica za U2 kreće s četvrtka na petak

25.03.2009 u 16:20

Bionic
Reading

Prema odluci distributera ulaznica Ticketproa, a i prema želji U2 te službenog producenta benda Live Nationa, ulaznice za koncert na zagrebačkom stadionu Maksimir kreću u prodaju putem interneta u ponoć s četvrtka na petak, u 0.01, a na svim prodajnim mjestima bit će u prodaji u petak u devet ujutro

Putem interneta, pojedinac prilikom registracije može kupiti najviše četiri ulaznice, a na prodajnim mjestima se maksimalno mogu kupiti njih šest.

Svi oni koji nisu učlanjeni u fan klub ili ne žele kupiti ulaznice putem interneta, ulaznice kreću u redovnu prodaju na prodajnim mjestima u petak, 27. ožujka u devet sati ujutro.

Cijena ulaznica za sjedenje na sjevernim tribinama iznosit će 250 kuna, cijena stajanja bit će 500 kuna, dok će ulaznice tribine istok/zapad/jug iznositi 750 kuna. Ulaznice najzanimljivije obožavateljima nalaze se najbliže pozornici na istoku i zapadu te će za njih morati izdvojiti tisuću kuna. Za sjedenje u VIP loži trebat će izdvojiti dvije tisuće kuna. Dodan je još jedan sektor ulaznica nazvan 'red zone', na zahtjev benda, a za njega će trebati izdvojiti dvije tisuće kuna. Red zone nalazi se neposredno uz pozornicu, ukupno će biti 600 stajaćih mjesta, a ulaznice za taj sektor mogu se kupiti samo u redovnoj prodaji (internet od četvrtka u ponoć i prodajna mjesta od petka ujutro).

Za detaljan uvid u plan sjedenja, molimo posjetite www.lupapromotion.hr i www.ticketpro.hr.

Jednako važna informacija jest ta da će sve ulaznice na tribinama biti numerirane i posjetitelji će sa sigurnošću znati koje je njihovo mjesto.

Napomena: mole se kupci ulaznica da novac prodajnim mjestima ne uplaćuju unaprijed jer im nitko ne može garantirati da će tim postupkom osigurati kupnju ulaznice.