UOČI KONCERTA

Sambora ipak nastupa na Maksimiru?

07.06.2011 u 14:25

Bionic
Reading

Slavnom američkom bendu Bon Jovi koji će u srijedu, 8. lipnja, održati koncert na zagrebačkom Maksimiru gdje započinje njihova europska turneja, spekuliraju neki američki mediji, mogao bi se pridružiti i njihov standardni član, gitarist Richie Sambora

Digitalspy je objavio da se Richie Sambora (51) uspješno oporavio te da je napustio rehab kliniku u kojoj se liječio od ovisnosti o o alkoholu.

Premda neslužbenim informacijama, Sambora je, kako pišu neki američki mediji, već na putu za Europu.

Inače, dečki iz Bon Jovija koji sa sobom vode tim od 59 ljudi zatražili su, kako saznajemo od organizatora Lupa Promotiona, domaće recepte kako bi im njihov kuhar spremio nešto od autentičnih hrvatskih jela.

Kako smo već izvijestili, sutra nas zasigurno čeka vrhunski show, a zanimljivo je da će na pozornici teškoj 150 tona fanovi gledati u najveći videozid na svijetu koji je visok gotovo 35 metara.

Bon Jovi će odsjesti u hotelu Espanade.

Inače, turneja The Circle Tour, kako je objavio Billboard, proglašena je najprofitabilnijom jer je bend zaradio 770 milijuna kuna.

Podsjećamo, vrata Maksimira otvaraju se u 17 sati, a za zagrijavanje atmosfere prije Bon Jovija zaduženi su domaći rokeri Opća opasnost i The Breakers iz Danske.