INMUSIC FESTIVAL PREDSTAVLJA

Započela je prodaja ulaznica za Skunk Anansie!

16.05.2011 u 12:10

Bionic
Reading

Počela je prodaja ulaznica za koncert Skunk Anansie! Koncert će se održati 5. srpnja u klubu Aquarius, a ulaznice po povoljnoj cijeni od 190 kuna mogu se pronaći u Aquarius Music Shopu u Varšavskoj 13, Aquarius Music Shopu u Maksimirskoj 16, Sirius Music Shopu u Importanne Galeriji na Iblerovom trgu i Dirty Old Shopu u Tratinskoj 22. Online prodaja ulaznica na www.ticketpro.hr

Nakon izvrsnog prošlogodišnjeg koncerta, Skunk Anansie održat će još jedan nastup u Zagrebu u organizaciji INmusica, ovog puta u intimnoj atmosferi na

otvorenoj terasi kluba Aquarius, 5. srpnja 2011. Fantastična britanska četvorka prošle godine izdala je svoj povratnički album 'Wonderlustre', koji u sklopu svjetske turneje dolazi predstaviti i zagrebačkoj publici. Prepoznatljiva stila koji je mješavina funka, punka i heavy rocka, Skunk Anansie jedan je od najuzbudljivijih britanskih bendova koji svoju dugogodišnju popularnost održava vrhunskim albumima i uvijek eksplozivnim nastupima.

Bend se okupio još davne 1994, kada izdaje i svoje prve, jako dobro prihvaćene, singlove 'Selling Jesus' i 'I Can Dream', no prvi pravi uspjeh ostvaruje tek kontroverznim hitom 'Little Baby Swastikkka'. On im osigurava nastup na nacionalnoj britanskoj radiopostaji Radio One i imidž jednog od najpopularnijih bendova, što potvrđuje i nagrada časopisa Kerrang koji ih proglašava najboljim britanskim bendom 1995. Prvi album 'Paranoid and Sunburnt' prodan je u zlatnoj nakladi od stotinu tisuća primjeraka, a nakon promotivne turneje, bend se vraća u studio i snima sljedeći album 'Stoosh', koji izlazi 1996. i donosi jedan novi zvuk.

U travnju 1999, skunkovci nastupaju kao headlineri na Glastonburyju i Roskildeu, a iste godine izdaju i svoj treći album 'Post Orgasmic Chill'. Kako ističe pjevačica Skin, taj album predstavlja sve njihovo dotadašnje glazbeno iskustvo i najraznolikiji je i najcjelovitiji album u njihovoj karijeri. Samo dvije godine poslije, Skunk Ananasie se razilaze.
Nakon punih osam godina stanke, 2009. se ponovo okupljaju i održavaju nekoliko rasprodanih nastupa te izdaju album najvećih hitova 'Smashes and Trashes'. Ponovo okupljanje toliko im se svidjelo da su odlučili nastaviti suradnju i snimiti četvrti album 'Wonderlustre' koji izlazi krajem 2010. i donosi očekivan uspjeh.

Skunk Anansie nastupit će u organizaciji INmusica u klubu Aquarius 5. srpnja, a cijena ulaznice je 190 kuna.

Prodajna mjesta:
AQUARIUS MUSIC SHOP Zagreb, Varšavska 13, AQUARIUS MUSIC SHOP Zagreb, Maksimirska 16, SIRIUS MUSIC SHOP Importanne Galerija, SIRIUS MUSIC SHOP Zagreb, Iblerov trg, DIRTY OLD SHOP Zagreb, Tratinska 22.

Online prodaja ulaznica:

www.ticketpro.hr
www.skunkanansie.net