POŽURITE!

Snižene cijene za T-Mobile INmusic festival još samo dva dana

12.04.2011 u 11:02

Bionic
Reading

Ulaznice za šesti T-Mobile INmusic festival, koji će se održati 21. i 22. lipnja 2011. kada će na jarunskom Otoku hrvatske mladeži nastupiti Arcade Fire, Grinderman i Mastodon, još samo do 15. travnja možete nabaviti po sniženim cijenama

15. travnja počinje prodaja festivalskih karata po novim cjenovnim

razredima.

Umjesto dosadašnje cijene od 390 kuna za dva dana festivala redovna će cijena odsad iznositi 440 kuna.

Mijenjaju se cijene i za T-Mobileove korisnike, koji će karte od 15. travnja kupovati po cijeni od 390 kn (popust od 50 kn uključen).

Novost je da za studente i đake karte do daljnjega ostaju povoljnih 340 kn.

T-Mobileovi korisnici ostvaruju jednokratni popust na kupovinu festivalske ulaznice u iznosu od 50 kn slanjem SMS poruke na broj 2255.

Svi srednjoškolci i studenti, bez obzira koju mrežu koriste, moći će kupiti jednu festivalsku ulaznicu po cijeni od 340 kn u promotivnom razdoblju. Srednjoškolci mogu ostvariti mogućnost kupovine ulaznice po cijeni od 340 kn uz predočenje potvrde iz srednje škole, a studenti uz predočenje X-ice, potvrde s fakulteta ili važećeg indeksa.

Nakon ostvarivanja popusta sve daljnje kupljene karte naplaćuju se po regularnim cijenama, kao i za sve ostale koji ne ostvaruju popust po jednoj od kategorija.

Kamperske ulaznice prodaju se po 150 kn do daljnjeg i na njih se ne ostvaruju popusti.

Festivalske ulaznice moguće je kupiti u svim T-Centrima u Hrvatskoj i na tportalu.