Glazba KONCERTI OVO LJETO

Thompson i dalje ne može u Arenu

  • Autor: Hina
  • 24.2.2011 12:45:42
  • 24.2.2011 10:11:03

Posebno povjerenstvo za ljetne programe u pulskoj Areni razmotrilo je sve pristigle programe i predložilo, a gradonačelnik Boris Miletić potvrdio, sedam glazbenih događaja koji će se tijekom ovog ljeta održati u Areni

Riječ je o koncertu talijanskog pjevača Zucchera Fornaciara koji će se u organizaciji Nu Coast Entertaiment GMBH /Lira Intersounda održati 18. lipnja, a 10. srpnja bit će izveden mjuzikl 'Jalta, Jalta' u organizaciji Ictinus grupe.

Pulska agencija Lira Intersound dobila je termin i 26. srpnja za nastup Jacka Johnsona, a 30. srpnja koncert će održati Tony Cetinski.

Star travel organizira 6. kolovoza koncert Ive Gamulina i Glorije Gaynor, a vojvođanski kantautor Đorđe Balašević nastupit će 13. kolovoza. Pulsko ljeto u Areni, 27. kolovoza svojim koncertom zatvara Zlatan Stipišić Gibonni.

Povjerenstvo nije dalo suglasnost za koncert Marka Perkovića Thompsona, za humanitarni koncert Volim Istru udruge Hitan slučaj, za rock koncert u organizaciji udruge zagrebačkih rokera Total rock world te za nastup dalmatinskih klapa u organizaciji Šime Vukmana.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više