POSEBNA GOŠĆA

Carla Bruni dolazi u Zagreb?

18.02.2009 u 17:00

Bionic
Reading

Carla Bruni (41), prva dama Francuske, bivši top model i kantautorica koja je prošle godine objavila album 'Comme si de rien n'etait', prema neslužbenim informacijama, mogla bi se pojaviti na dodjeli Zlatne koogle u ožujku

Anđelo Jurkas, pokretač ove dodjele glazbenih nagrada i jedan od organizatora, potvrdio je za tportal da su u pregovorima s osobnom asistenticom Carle Bruni i njezinom diskografskom kompanijom.

'Malo sam zatečen da je informacija tako brzo procurila u medijima, jer je mi nismo plasirali. Mogu samo potvrditi da smo u kontaktu s njezinim menadžmentom. Do nas je došla informacija kako je Carla Bruni bila ugodno iznenađena ponudom te bi se vrlo rado odazvala. Naravno, obzirom na njezin politički status i pitanja sigurnosti, ne bi se smjela ni raditi velika reklama oko toga. U svakom slučaju, ukoliko bude i dolazila, to sigurno nećemo najavljivati na sva zvona', rekao je Jurkas.

Dodjela glazbenih nagrada Zlatna koogla održat će se u zagrebačkom klubu KSET 4. i 5. ožujka, a Carla, supruga francuskog predsjednika Nicholasa Sarkozyja, nominirana je u kategoriji inozemnih izvođača.