Glazba SVI ZA BAZENE

Severina i Colonia na humanitarnom koncertu u Vukovaru

Severina i Colonia predvodit će zvijezde koje će 19. prosinca u sportskoj dvorani u Borovu naselju sudjelovati na velikom dobrotvornom koncertu Svi za Vukovar

Koncert organiziraju Grad Vukovar i HRT, a taj će glazbeni događaj biti finale akcije u kojoj je već otvoren tzv. humanitarni broj 060 9008 te će biti organiziran call-centar, a sve u namjeri prikupljanja novca za izgradnju plivališta u Vukovaru. T-Hrvatski Telekom još je 6. prosinca otvorio posebnu telefonsku liniju preko koje će svaki građanin Hrvatske u iduća dva tjedna imati mogućnost donirati pet kuna plus PDV za pomoć Vukovarcima. Finale akcije izravno će prenositi HTV.

'Kad bi svatko od nas prijateljima koje imaju u telefonskim imenicima svojih mobitela poslao samo jednu poruku s pozivom da sudjeluju u akciji pomoći Vukovaru doniranjem pet kuna na telefon 060 9008, bio bih prezadovoljan', poručio je vukovarski gradonačelnik Željko Sabo, koji je svojim primjerom, slanjem poruka prijateljima, i osobno pozvao na uključenje u akciju Svi za Vukovar.

Organizatori su najavili da će, osim Severine i Colonije, na koncertu sudjelovati i Jasna Zlokić, Neda Ukraden, Željko Bebek, Saša Matić, Shorty, Slavonske lole, Slavonski dukati, Šima Jovanovac, Slavonia band, Branko Vukovarac, Zoran Goman, Kristali i mnogi drugi glazbenici. Voditelji programa bit će Melita Hrengek i Branko Uvodić.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više