Film MILENA DRAVIĆ

'Voljela bih glumiti u hrvatskom filmu'

  • Autor: v.g.
  • 28.11.2008 16:06:08
  • 26.11.2008 19:32:01

Legendarna srpska glumica Milena Dravić gostovala je u Zagrebu na ZFF-u. Naša kamera i mikrofon bili su tamo: pogledajte ekskluzivni video intervju, u kojem Milena priča o svojoj glumačkoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti

Iza Milene Dravić je više od 40 godina aktivne glumačke karijere te više od 150 filmskih i televizijskih, a da ne spominjemo koliko kazališnih uloga. U Zagreb je došla promovirati svoj novi film 'Ljubav i drugi zločini', dramu nagrađivanog mladog redatelja Stefana Arsenijevića, koja se prikazuje u sklopu Zagreb film festivala.

U ekskluzivnom video intervjuu Milena je pričala o svom novom glumačkom izazovu, ali i o tome kako balansira filmsku, kazališnu i TV karijeru, otkrila je i svoje mišljenje o trenutnom stanju srpskog filma, problemima s privlačenjem publike u kino dvorane i ponudama koje je dobila iz inozemstva, iako se nikada nije uputila ganjati internacionalnu karijeru.

Od Brešana i mogućnosti koprodukcija s hrvatskim filmašima do neispunjenih snova i želja za budućnost – sve to i puno više pogledajte u samom razgovoru.

Pogledajte intervju:
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još