STANI PA GLEDAJ

Pogledajte nove ljepotice hrvatskoga filma

15.07.2010 u 12:16

Bionic
Reading

Mirna Medaković, Franka Klarić i Iva Mihalić mlade su, lijepe i glume sve u šesnaest, a zajedničke snage ujedinile su u filmu 'The Show Must Go On'

Dok Zagreb nestaje u ratnim vihorima, šest ljubavnih parova živi u izolaciji reality kuće, u malim intimnim svađama i druženjima, ni ne sluteći da život kakav su poznavali prije ulaska u kuću više ne postoji.

U sretnoj i opuštenoj škvadri nalaze se Tina, Eva i Natali, koje su se prije samog ulaska u izolacijuodlučile predstaviti gledateljima i čitateljima tportala. Iz prve ruke i prije premijere filma 'Show must go on', Nevija Marasovića, imate priliku u ekskluzivnom videu vidjeti epizode iz njihovih životnih priča te motive prijave u reality show. Ujedno, nudi vam se jedinstvena prilika da vidite prelijepe djevojke vođene iskusnom rukom našeg fotografa u zavodljivoj šetnji pred kamerom.

'The show must go on'

Film Nevija Marasovića 17. srpnja otvorit će 57. Pula film festival, a dan poslije bit će 24 sata u ekskluzivnoj ponudi MAXtv videoteke

Kako su Tina, Eva i Natali ipak samo fikcija, porazgovarali smo i s glumicama koje su ih filmski oblikovale, Mirnom Medaković, Frankom Klarić i Ivom Mihalić. Iako su tek diplomirale ili su na korak od akademijinog tuljca, iza sebe imaju čitavu nisku uloga te predstavljaju budućnost, ali i sadašnjost hrvatskoga glumišta.

Mirna je glumeći u sapunicama Ponos Ratkajevih, Sve će biti dobro i Dolina sunca već dohvatila komadić medijske slave i prepoznatljivosti, dok Franka i Iva karijere grade uglavnom na medijski manje bučnim kazališnim daskama, odigravši niz uloga, između ostalih u predstavama Debela u Maloj sceni i Djeca sa CNN-a u Histrionima.

Rad na filmu 'Show must go on' pružio im je odličnu zabavu, ali i veliko filmsko iskustvo, dok je Ivi darovao trenutke klaustrofobije uvjetovane boravkom u stvarnoj BB kući u kojoj su snimale scene filma. Sve to i još štošta pogledajte u videu.