ZBOGOM 007

James Bond je mrtav!

09.07.2010 u 11:22

Bionic
Reading

Britanski tajni agent s dozvolom za ubijanje više neće žariti i paliti ekranima: filmska kompanija MGM prisilno ga je poslala u prijevremenu penziju

James Bond odlazi u ropotarnicu povijesti. Barem na neko vrijeme. Svojim akcijskim pothvatima agent 007 zaslužio je odmor i rehabilitaciju u nekom luksuznom holivudskom centru. Nije stvar u mentalnom zdravlju ili alkoholnoj ovisnosti zgodnog tajnog agenta, već u financijskoj krizi u koju je zapala filmska kompanija Metro Goldwyn Mayer. Već početkom godine kružile su glasine o njihovim velikim novčanim gubicima te o otkazivanju snimanja 23. nastavka popularne franšize.

'Članovi produkcijskog tima obaviješteni su da je snimanje Bonda otkazano. Puno je novca, vremena i ljubavi uloženo u ovaj projekt i nitko nije sretan zbog ovakvog razvoja situacije. Po svemu sudeći, ovo nije odgoda, već pravi kraj', izjavio je jedan od članova ekipe za britanski tabloid Mirror. Britanski glumac Daniel Craig, šesti po redu kojem je pripala čast igrati popularnog tajnog agenta, zasad ne očajava, već tvrdi da planira nove filmske projekte.