Film SNIMA FILM U SUSJEDSTVU

Gerard Butler stigao u Beograd bez Jennifer

Popularni glumac Gerard Butler stigao je jučer Beograd, a danas će se pridružiti ekipi filma 'Coriolanus', u kojem zajedno s Ralphom Fiennesom tumači glavnu ulogu

Dolazak slavnog glumca bio je planiran i ranije, ali je nekoliko puta odlagan zbog nereda koji je u avionskom prometu uzrokovala erupcija vulkana na Islandu, piše beogradski Blic.

Tijekom boravka u Beogradu bit će smješten u predsjedničkom apartmanu hotela Hyatt, koji ima i saunu i klavir, a na raspolaganju će mu biti i batler, i to 24 sata na dan.

U Beogradu ostaje do kraja tjedna, a u filmu glumi glavnog negativca, Tulija Aufidija, zakletog neprijatelja rimskog generala Coriolana, kojega glumi Fiennes.

'Ovo je briljantna adaptacija i velika mi je čast igrati s Fiennesom i Vanessom Redgrave. Tulije je neustrašiv i polako se vraćam u formu i žestoko treniram. Naravno, rat ne bi trebao biti zabavan, ali zaista se veselim suradnji s Ralphom', kazao je Butler koji je u Beograd stigao sam, bez navodne djevojke Jennifer Aniston, ali i bez francuske novinarke Laurie Cholewa s kojom je nedavno snimljen u romantičnoj šetnji, pa se nagađalo da je s njom prevario Jennifer.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još