Film ULTIMATIVNI MULTIPLEKS

Zagreb dobiva svoj prvi IMAX

  • Autor: tportal.hr
  • 13.4.2010 19:07:58
  • 13.4.2010 18:51:54

Blitz-Cinestar otvara novi, šesti multipleks u Hrvatskoj u sklopu novog trgovačko-zabavnog centra Arena koji se trenutačno gradi u zagrebačkom naselju Lanište. CineStar Arena sadržavat će i nešto dosad neviđeno na ovim prostorima - kino IMAX!

IMAX je nešto što većina ljudi do sada nije imala priliku doživjeti. Radi se o najmodernijem kinu koje gledanje filma dovodi na jednu potpuno drugu razinu. Zahvaljujući posebno dizajniranoj dvorani, rasporedu sjedala i velikom filmskom platnu, vidno polje u potpunosti je okupirano samo filmom pa gledatelj ima dojam kao da je dio filma koji gleda.

Početkom dvanaestog mjeseca ove godine, tvrtka Blitz-CineStar otvorit će šesti multipleks u Hrvatskoj, a treći u Zagrebu – CineStar Arena. Riječ je o dosad najluksuznijem, tehnički najbolje opremljenom multipleksu CineStar, tvz. ultimativnom multipleksu koji će se uvelike razlikovati od postojećih CineStara. Navedeni multipleks nalazit će se u sklopu velikog trgovačko-zabavnog Arena centra koji se trenutačno gradi u zagrebačkom naselju Lanište, a prostire se na čak 175 tisuća četvornih metara. Među raznolikom, posjetiteljima već dobro poznatom CineStarovom ponudom, CineStar Arena sadržavat će i nešto dosad neviđeno na ovim prostorima: kino IMAX!

CineStar Arena prostirat će se na površini od čak 5.945 četvornih metara, sastojat će se od 10 kinodvorana koje uključuju i dvije dvorane Gold Class, ukupnog kapaciteta 1.712 sjedala. Bit će to u potpunosti digitalizirani multipleks što znači da se u njemu filmovi neće puštati s uobičajene 35-mm kopije, već će sve dvorane biti opremljene digitalnim projektorima.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Promocija
Pročitaj više