Film TRAILER 'SEKS I GRAD 2'

Carrie otputovala s prijateljicama na Bliski istok

  • Autor: M. B.
  • 23.12.2009 18:42:46
  • 23.12.2009 12:53:01

Izašao je trailer filma 'Seks i grad 2' u kojem trendi prijateljice uživaju na suncu Bliskog istoka i jašu na devama u pustinji. Carrien brak s Mr. Bigom bit će stavljen na kušnju, a Samantha će imati potrebe unazaditi svoj glamurozni stil života

Nakon fotografija, plakata i priča sa snimanja, pojavio se i službeni trailer budućeg kino-hita, nastavka filma i serije 'Seks i grad' koji će se početi prikazivati krajem svibnja sljedeće godine. Sarah Jessica Parker (44), vratila se na velika platna kao Carrie sa svojim prijateljicama Samanthom (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) i Mirandom (Cynthia Nixon) i njih četiri kreću u nove pustolovine.

Iz trailera se može vidjeti kako vesela četvorka odlazi zajedno na putovanje gdje su se odvažile jahati na devama, a film će otkriti što se sve dogodilo s prijateljicama u posljednje dvije godine kada se prikazivao prvi film.

     
Na kraju prvog 'Seks i grada', Charlotte se posvetila majčinstvu, a Miranda se već umorila od uloge majke. U međuvremenu, nakon borbe s monogamijom Samantha je proslavila 50. rođendan, a Carrie i Big (Chris Noth) napokon su se vjenčali.

Dok u pozadini svira glazba Jay-Z- ja i Alicie Keys, trailer prikazuje zaljubljenu S.J . P., Charlotte koja je okupirana svojim djetetom i Samanthu koja još uvijek proganja muškarce. 'Ponekad moraš otići s prijateljicama', riječi su Carrie koja nagovještava nove ljubavne dileme u novom filmu.

Kasnije prijateljice uživaju na suncu Bliskog istoka i jašu na devama u pustinji. Scene su snimljene početkom godine u Maroku. U filmu 'Seks and the City 2' Carrien brak s Mr. Bigom bit će u krizi, Samantha će imati potrebe unazaditi svoj glamurozni stil života, a Miranda će prestati raditi kao pravnica.

     
Sarah Jessica Parker, koja je snimila film 'Did Your Hear About The Morgans?' s Hughom Grantom nedavno je demantirala glasine kako vlada loša atmosfera na snimanju 'Seksa i grada'.

'To je smiješno, obožavam tu ekipu i provodim dosta vremena s njima, pa logično je da nismo uvijek vedre i nasmijane', rekla je glumica za magazin Star.

'Pa mi se volimo i kada bi imale više vremena mi bi ga provodile zajedno. Da li viđam Cynthiu Nixon koliko bih željela. Ne! Kristin Davis ili Kim Cattrall? Nikada. To nije način na koji funkcioniraju naši životi. Ali ne vidim ni svoje najbolje prijateljice koliko bih željela, ali to ne znači da ih manje volim', rekla je Parker.

Također je komentirala 'Seks i grad 2', koji će se naći u američkim kinima u svibnju 2010, kao 'vjerojatno nešto najzabavnije što im se ikada dogodilo'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još