Film RASTRGAN EMOCIJAMA

Jude Law ipak želi upoznati novorođenu kćer

  • Autor: tportal.hr
  • 1.11.2009 15:55:36
  • 1.11.2009 14:46:23

Poznati glumac Jude Law ovih je dana na mukama. Rastrgan je između novorođene kćeri i troje starije djece. Još uvijek se premišlja hoće li upoznati kćerkicu Sophie

Tridesetšestogodišnji glumac želi posjećivati kćer staru pet tjedana koja je plod njegove kratkotrajne veze s manekenkom Samanthom Burke. Međutim, Jude to ne želi učiniti prije nego se ostalo troje njegove djece složi s tim.

Zgodni glumac najprije nije ni želio vidjeti novorođenu kćer, kao ni njezinu majku. Izjavio je da ne želi ništa s njima, ali da će se za dijete financijski pobrinuti.

'Mislio je da će mu biti lakše ako Samanthi da novac. Očekivao je da će ga ona onda pustiti na miru. Međutim, sad su ga počeli razdirati osjećaji. Želi vidjeti malenu Sophie, ali najprije želi da se njegova starija djeca slože s tim. Želi da i ona sudjeluju u ovoj važnoj odluci', otkrili su medijima neimenovani glumčevi prijatelji.

Jude ima troje djece iz braka s modnom dizajnericom Sadie Frost. Novorođena Saide plod je kratkotrajne afere koju je prošlog Božića imao s manekenkom Samanthom Burke. Ona je zadnjih dana u medijima izjavljivala da bi se zbog kćerkice željela preseliti bliže Judeu.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još