DATUM JE TAJAN

Janko potvrdio: Oženit ću Jelenu Veljaču

27.10.2009 u 19:53

Bionic
Reading

Glumac Janko Popović Volarić potvrdio je da su točne glasine o njegovom vjenčanju s Jelenom Veljačom, ali nije otkrio kada će se to dogoditi

'Istina je da planiramo vjenčanje, ali detalje ću zadržati za sebe', rekao je Janko u razgovoru za Gloriju. Glasine da će se vjenčanje održati već u prosincu mladi glumac nije htio komentirati.

Osvrnuo se i na medijska nagađanja od prije nekoliko mjeseci kada se pojavila informacija da se on i Jelena rastaju. 'Prije sam puno teže podnosio te konstrukcije medija, ali sada uglavnom više ne pratim što pišu. U zadnje dvije godine po medijima smo se nekoliko puta ženili, rastajali, bili trudni i mirili. Da sve to nisam naučio više-manje ignorirati, vjerojatno bih imao dvoznamenkasti broj slomova živaca', rekao je Janko.

Zvijezda serije 'Najbolje godine' kaže da ga u životu vode osjećaji. 'Ponekad se zaletim i zabijem u zid, a ponekad je intuicija bolja i točnija kod donošenja odluka od zdravog razuma', pojasnio je Janko.

Na pitanje nosi li se teže sa statusom zvijezde on ili Jelena, Janko je odgovorio: 'Zajedno radimo na tome da se ne obaziremo ni na taj status ni na njegove mane. Sve bolji smo u tome.'