SURADNJA VELIKIH

Colin Farrell napisao pjesmu Branku Đuriću Đuri

07.10.2009 u 10:07

Bionic
Reading

Nakon rada na filmu 'Triage', Branko Đurić i miljenik ženske publike nastavljaju suradnju: Đuro će na koncertima izvoditi pjesmu koju mu je napisao Colin Farrell

Rođeni Sarajlija Đuro i miljenik ženske publike Colin Farrell zajedno su snimali film Triage redatelja Danisa Tanovića, koji je premijerno prikazan na festivalu u Torontu. Đurić o svjetski poznatom glumcu ima samo riječi hvale.

'Super je dečko i zanimljiva osoba. Za razliku od nekih domaćih glumaca, maksimalno je spreman na snimanju i, ako treba, uvijek će pomoći kolegama s kojima radi. Talentiran je glumac i veliki profesionalac', ispričao je Branko.

Ono što je posebno zanimljivo u odnosu dvojice umjetnika je glazbena suradnja. Naime, Colin je napisao pjesmu koju je uglazbio i otpjevao gitarist Đurina benda Bombaj štampe, Nedo.

'Colin i ja poznajemo se dvije godine pa je napisao pjesmu koju je otpjevao naš gitarist Nedo. Uskoro izlazi naš album na kojem se zbog drukčije poetike neće naći Farrellova pjesma, no izvodit ćemo je na koncertima', kazao je Đuro, glazbenik, glumac, scenarist i producent.