BEZ LAŽNJAKA

U ovim filmovima glumci se stvarno seksaju

25.02.2014 u 13:47

Bionic
Reading

Filmovi nisu samo iluzija stvarnosti, već katkad poprimaju i njene stvarne oblike. Da je tako, pokazuju nam pornići u kojima se glumci zaista praše, ali i ozbiljni filmovi, među kojima su se našli i pravi filmski biseri, čiji su glumci odbili tek glumiti seks

Antikrist

Režiser Lars von Trier želio je da u ovom ostvarenju seksualni odnos između Willema Defoea i Charlote Gainsbourg bude pravi, a ne odglumljen. I to mu nije bio prvi put da od glumaca zahtijeva da ne glume scene vođenja ljubavi. Isto se dogodilo i prilikom rada na ostvarenju 'Idioti' i još nekim njegovim projektima.




Poštar uvijek zvoni dvaput

Kako mnogi tvrde, seks Jacka Nicholsona i Jessice Lang bio je pravi. Film redatelja Boba Raphaelsona snimljen je 1981. godine.




In the Realm of the Senses

U kontroverznom japanskom filmu autora Nagisa Oshime iz 1976. seks je stvaran. Film je snimljen po istinitoj priči u kojoj bivša prostitutka Sada Abe svom ljubavniku odreže penis te ga čuva u svojoj torbici. Na sreću, scena sakaćenja nije stvarna.

Cruising

Film koji je najčešće krivo interpretiran, s Al Pacinom u glavnoj ulozi, sadrži scene pravog gay seksa koje se izmjenjuju sa scenama ubojstava. Film je priča o policajcu koji se prerušio ne bi li istražio podzemni svijet fetišističkih gay barova u kojima se događaju brojna ubojstva.


Romance

Film redateljice Catherine Breillat prati mladu učiteljicu čije seksualne zahtjeve njen dečko ne može ispuniti pa sama krene u potragu za zadovoljstvima izvan zajedničkog kreveta. 'Romance' se smatra filmom koji je inspirirao mnoge redatelje da u svoje filmove stavljaju scene pravoga seksa.


Betty Blue

Jean-Hugues Anglade i Béatrice Dalle navodno su imali seksualne odnose koji nisu bili rezultat odlične glume, već prava akcija u ovom ostvarenju iz 1986. godine.


Baise-moi

Triler o osveti silovane žene vrvi eksplicitnim, pravim scenama seksa. U filmu žrtva silovanja, Manu, i njezina prijateljica Nadine kreću u krvavi, seksom prožeti pohod kako bi se osvetile društvu koje ih je marginaliziralo.



Ken Park

U uznemirujućem filmu u kojem se isprepliću priče o tinejdžerima glume punoljetni glumci. Film vrvi realističnim scenama seksa, ali one su odglumljene. No scena masturbacije jednog od likova nije.


Devet orgazama

Film je, osim po stvarnom seksu, poznat i po pravim snimkama s koncerata bendova poput Franz Ferdinand, Dandy Warhols i Black Rebel Motorcycle Club. Priča prati ljubavnike Lisu i Matta koji svoje dane provode u koncertima i seksualnom eksperimentiranju.


Nimfomanka

Na kraju jedan aktualni gotovo pa seks pred kamerama. Shia LeBeouf priznao je da je bio prestravljen kada su mu rekli da u novom filmu Larsa fon Trira 'Nimfomanka' treba snimiti pravu scenu seksa. To se na kraju nije dogodilo - samo su dubleri glavnih glumaca upražnjavali seks na snimanju ovog ostvarenja.