NAGRADNJAČA

Dobitnici DVD filma 'Neobična priča o Benjaminu Buttonu'

30.06.2009 u 09:55

Bionic
Reading

U režiji Davida Finchera ('Zodiak', 'Klub boraca'), s Bradom Pittom i Cate Blanchett u glavnim ulogama Benjamina i Daisy, dvoje ljubavnika na suprotnim krajevima vremena, 'Neobična priča o Benjaminu Buttonu' je epska avantura putnika kroz vrijeme koja dotiče radosti života, tugu smrti te ljubav koja nadilazi prolaznost vremena

'Rođen sam u neobičnim uvjetima', tako započinje film 'Neobična priča o Benjaminu Buttonu', snimljena prema noveli F. S. Fitzgeralda iz 1920. godine. Priča je to o čovjeku koji se rodio s osamdeset godina, da bi se zatim s godinama pomlađivao. Otkako se rodio u New Orleansu 1918. godine pa preko sedam mora, preživljavanja bombardiranja Pearl Harbora, sve do povratka kući – Benjaminovo putovanje istovremeno je neobično i sasvim uobičajeno, putovanje kakvo svi prolazimo kroz život.

I vi možete provjeriti zbog čega je film 'Neobična priča o Benjaminu Buttonu' osvojio tri nagrade Oscar ako točno odgovorite na sljedeće pitanje:

Glavnu ulogu Benjamina u filmu 'Neobična priča o Benjaminu Buttonu' tumači zvijezda filmova 'Legenda o jeseni' i 'Oceanovih 13'. O kojem je glumcu riječ?

a) Stevenu Seagalu
b) Bradu Pittu
c) Chucku Norrisu

Dobitnici su:
Štefica Mačeković
Matea Bruketa
Zrinka Medak

Potražite i dvostruka DVD i Blu-ray izdanja prepuna posebnih dodataka koji će vam oduzeti dah!