Film SACHA BARON COHEN

'Bruno' je najvažniji film s gay Austrijancem od 'Terminatora 2'

  • Autor: I. T.
  • 18.6.2009 11:59:01
  • 18.6.2009 10:14:54

Na londonskoj premijeri filma 'Bruno' Sacha Baron Cohen je istaknuo da je to najvažniji film u kojem glumi austrijski homoseksualac od 'Terminatora 2', s Arnoldom Schwarzeneggerom u naslovnoj ulozi

Nakon pariške, sinoć je i u Londonu održana urnebesna premijera filma 'Bruno', koju je veličanstvenim govorom uveličao sam Sacha Baron Cohen. Pojavio se u pratnji gay svite u vrućim hlačicama, majicama i šubarama, koja je parodirala stražu Buckinghamske palače, te je u govoru ukazao na veličinu i važnost filma za austrijsku gay populaciju.

Obrativši se okupljenima, Bruno je, među ostalim, istaknuo: 'To je najvažniji film jednog austrijskog homoseksualca od 'Terminatora 2'.'

Također, rekao je da se nada da će sresti princa Harryja: 'Čuo sam da je totalna kurva. Gay prijatelj mi je rekao da će gurnuti u svaku rupu'.

Nakon uzavrele najave, nema druge nego da 'Bruno' potuče sve rekorde gledanosti, a sigurni smo da će i po broju podignutih tužbi biti u samom filmskom vrhu. Pogledajte Sachin govor okupljenima na londonskoj premijeri:

 Bruno na premijeri u Londonu

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još