tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
+2
Pula
+11
Rijeka
+14
Zadar
+6
Split
+11
Dubrovnik
+9

NAGRADNJAČA

Pogledajte 'Resident Evil: Osveta'

Akcijski SF spektakl 'Resident Evil: Osveta' 13. rujna stiže u naša kina, i to u 3D i IMAX 3D tehnici, a Continental film i tportal.hr su za svoje čitatelje pripremili 5x2 ulaznice!

Datum objave:
7.9.2012 14:30

Zadnja izmjena:
14.9.2012 10:41

Smrtonosnim T-virusom korporacija Umbrella nastavlja osvećivati Zemlju, transformirajući globalnu populaciju u legije živih mrtvaca. Posljednja i jedina nada ljudske rase, Alice (Milla Jovovich), se probudi usred najtajnije Umbrelline ustanove, i što više zadire u sam kompleks to više otkriva i detalje o svojoj misterioznoj prošlosti. Bez sigurnog utočišta, Alice nastavlja ganjati odgovorne za izbijanje epidemije; kreće u potjeru koja ju vodi od Tokija do New Yorka, Washingtona i Moskve, a kulminira spektakularnim otkrivenjem koje će ju prisiliti da ponovno razmisli o svemu u što je nekada vjerovala. Uz pomoć novootkrivenih saveznika i poznatih prijatelja, Alice se mora boriti kako bi preživjela dovoljno dugo da pobjegne neprijateljskom svijetu, na rubu zaborava. Odbrojavanje je započelo...

Po dvije ulaznice su osvojili:

Kristijan Rodić
Ivan Horvat
Vedran Čulej
Christina Bajt
Dražen Mijoč


211611,211903,212561,209242

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr