Film ZVONČICA I TAJNA KRILA

Nova Disneyjeva bajka u svim kinima

  • Autor: tportal.hr
  • 16.8.2012 15:50:13
  • 16.8.2012 14:21:00

Ovog kolovoza u hrvatska kina stiže nova prekrasna Disneyjeva fantazija – 'Zvončica i tajna krila'! Lik Zvončice osmislio je autor J. M. Barrie u svom megauspješnom romanu Petar Pan, a od tada se pojavljuje kao naslovni lik u istoimenom animiranom serijalu kompanije Walt Disney. Ovo je već četvrta animirana pustolovina jednog od najvoljenijih Disneyjevih likova, a druga za redom koja dolazi u naša kina gdje će biti prikazana u verziji sinkroniziranoj na hrvatski jezik!

Što ako u čarobnoj pustolovini pronađete baš nekoga poput sebe? Disney vam predstavlja pustolovinu preveliku za jedan svijet.

Otputujte sa Zvončicom i njezinim vilinskim prijateljicama u zabranjeni svijet misteriozne Zimske šume gdje našu glavnu junakinju njezina radoznalost i konstantna potraga za avanturom dovode do nevjerojatnog otkrića i otkrivanja čarobne tajne koja bi njezin svijet mogla promijeniti zauvijek.

Kao i svi Disneyjevi animirani klasici i ovaj dugoočekivani nastavak poznatog serijala o Zvončici sinkroniziran je na hrvatski jezik. Glasove likovima posudili su Hana Hegedušić, Mirela Videk, Ana Kraljević, Ana Begić, Mirela Brekalo Popović, Jelena Miholjević i drugi.

Film 'Zvončica i tajna krila' u hrvatska kina stiže 23. kolovoza!


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još