Film 'LUD ZA OLUJOM'

Sean Penn nakon pet godina ponovno režira

Holivudski glumac i redatelj Sean Penn nakon petogodišnje bi se stanke uskoro mogao ponovno naći u redateljskoj fotelji s adaptacijom romana američkog književnika Normana Ollestada 'Lud za olujom: sjećanje na preživljavanje'

Prema pisanju Hollywood Reportera, Penn je u pregovorima oko režiranja adaptacije Ollestadova bestsellera iz 2009., 'memoara o preživljavanju' zrakoplovne nesreće u kojoj je autor u dobi od 11 godina izgubio oca.

Ollestad je 1979. bio jedini preživjeli zrakoplovne nesreće u kojoj su živote izgubili njegov otac, pilot i očeva djevojka. Ollestad senior, kojemu je ime također bilo Norman, bio je zaljubljenik u ekstremne sportove koji je sina već u dobi od tri godine naučio surfati i skijati. Njihova se Cessna srušila dok su nadlijetali planinu San Gabriel na jugu Kalifornije, a mlađi Ollestad vjeruje da je preživio zahvaljujući vještinama kojima ga je naučio otac.

Scenarij za film po istoimenu književnom predlošku piše Will Fetters, autor scenarija Eastwoodova remakea hita 'Zvijezda je rođena'.

Iako Penn ozbiljno razmatra preuzimanje tog projekta, dvostruki dobitnik Oscara razmatra i druge projekte za svoj prvi redateljski uradak nakon pet godina, među kojima je i komedija 'The Comedian' u kojoj bi se mogli naći Robert De Niro i Kristen Wiig, ističe Hollywood Reporter.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još