Film HOLIVUDSKE ZVIJEZDE NA BALKANU

Sharon Stone i Jessica Biel u srbijanskom filmu 'The Weekend'

  • Autor: D. J.
  • 11.5.2009 19:24:32
  • 12.5.2009 9:00:00

A uz njih dvije još i Luci Liu, Dennis Hopper i Michael Madsen, koji su već potpisali ugovor s producentima Vladimirom i Predragom Rajčićem

Kako piše magazin Alo, navodno je već potpisan i koprodukcijski ugovor s filmskom kompanijom Quentina Tarantina, prema kojem već na jesen, na lokacijama u Beogradu i planinskim regijama Srbije, počinje snimanje filma 'The Weekend', a doći će sve spomenute zvijezde, za koje su producenti naglasili da su potpisale ugovore, ne precizirajući cifre njihovih honorara.


'Serbian Scars'

Vladimir Rajčić je glumio glavnu ulogu, napisao scenarij i producirao film 'Serbian Scars' koji će svoju premijeru u Beogradu doživjeti 14. svibnja, a u kojem glumi s Michaelom Madsenom, Markom Dacascosom i Sergejom Trifunovićem. Akcijski triler 'Serbian Scars' nastao je u američko-srbijanskoj koprodukciji, sniman je Beogradu, Los Angelesu, Chicagu i New Yorku i govori o ljubavnoj priči između Srbina i Albanke te drami dvojice braće iz Srbije koja bivaju upletena u rat albanskih terorista i CIA-e na prostorima SAD-a i Kosova.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još