Film GORE NE MOŽE

Adam Sandler dobio čak 11 nominacija za Zlatnu malinu

Dosad je najviše nominacija imao komičar Eddie Murphy. Među nominiranima ove godine su Russell Brand za ulogu u komediji 'Arthur', Al Pacino i Nicole Kidman. Uvjerljivo vodi Adam Sandler s čak 11 nominacija

Zahvaljujući komedijama ‘Jack and Jill’ i 'Just go with it' koje je producirao, dijelom napisao scenarij i u njima glumio američki komičar Adam Sandler može se pohvaliti s ovogodišnjih čak 11 nominacija za Zlatnu malinu, što je zasad najviše u povijesti. Dosad ih je najviše osvojio Eddie Murphy 2005. godine.

Priznanja za najgore glumce i filmove godine dodjeljivala su se dan prije dodjele Oscara, no pravila su se promijenila pa će se pobjednici Zlatne maline ove godine doznati 1. travnja.

U utrci za najgoreg glumca uz Sandlera vodi i Russell Brand zahvaljujući svojoj ulozi u remakeu komedije ‘Arthur’ kojom se proslavio nezamjenjivi Dudley Moore. Među nominiranima su i Nicholas Cage, Nicole Kidman i oskarovac Al Pacino koji u komediji ‘Jack i Jill’ glumi samog sebe.

Glumci se rijetko pojavljuju na dodjeli Zlatne maline, no dvije glumice koje su prekinule tradiciju skrivanja od sramote jesu Sandra Bullock i Halle Berry. Sandra je uz Zlatnu malinu iste godine dobila i Oscara. Sa sobom je na dodjelu donijela i DVD filma ‘All About Steve’ zbog kojeg je 2010. proglašena najgorom glumicom.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još