Film MARIO KOVAČ:

'U erotskom filmu jedini sam koji se ne skida i ne seksa'

  • Autor: M. Ć
  • 11.1.2012 14:55:34
  • 11.1.2012 11:48:23

Simpatični Mario Kovač zabrinut je zbog podjele uloga jer, kaže, još je premlad za karakterne uloge

Kazališni redatelj Mario Kovač došao je na premijeru filma sa štapom, ali kaže ne fura se na Brada Pitta koji se ozlijedio na skijanju, nego je svoju ozljedu zaradio na nogometu.

'Ja bih se radije furao na dr. Housea nego na Brada Pitta. Ozlijedio sam se na nogometu, klasično. Prednji križni ligamenti su otišli, operirao sam to i sljedećih tjedana ću hodati uz pomoć štaka. Ništa posebno. Nije bila u pitanju nikakva kaskaderska scena', rekao je Mario koji je smršavio od bolničke hrane.

Mario je jedva stajao u gužvi, ali je strpljivo čekao ulazak u dvoranu 'Rijetko idem na premijeru hrvatskog filma, zadnji puta je bilo ovako kad sam radio Boru Leeja u SC-u, ali to je bio drugi profil publike. Puno ležerniji štih je bio tada', kaže Mario kojeg ne čudi što je toliko odaziv tako velik.

'Erotika uvijek privlači ljude. Seks sells. Ja se samo nadam da će, nakon ove medijske pompe, film izdržati taj pritisak očekivanja', kaže Mario koji je svoju ulogu nazvao karakternom.

'Prijatelji koji su gledali film u Puli čestitali su mi na tome da sam jedini lik u filmu koji se ne seksa i ne skida. Ja sam rekao da se tu nema što čestitati. Ovako mlad, a već sam u karakternim ulogama', smije se Mario koji je zadovoljan zgodnim kolegicama u filmu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još