Film PREMIJERA FILMA

Zaljubljeni Zrinka i Hrvoje provode večeri u kinu

  • Autor: tportal.hr
  • 8.11.2011 14:54:07
  • 8.11.2011 14:11:08

Hladne jesenske dane poznati i slavni iskoristili su za odlazak u kino, druženje te uživanje u filmu. Zaljubljeni i nerazdvojni par Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić uživao je u romantici u kinu, a dobro su se zabavili i Jelena Radan te Luka Bulić

Sinoćnja svečana premijera u organizaciji Iskona i Discoveryja predstavila je film 'U zaklon', koji je na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu osvojio veliku nagradu kritike te je izgledni kandidat za Oscara.

Film 'U zaklon' režirao je Jeff Nichols inspiriran vlastitim životom, u vrijeme kada su mu karijera i život bili u uzlaznoj putanji. Upravo tada je prvi put shvatio da je stekao neke stvari koje nije želio izgubiti. Film prikazuje život Curtisa LaForchea (Michael Shannon) u provincijskom američkom gradiću gdje živi sa ženom Samanthom (Jessica Chastain) i šestogodišnjom gluhonijemom kćerkom Hannon. Oni su složna i sretna obitelj sve dok Curtis ne počne sanjati uznemirujuće snove o iznenadnoj apokaliptičnoj oluji. Uplašen mogućnošću ostvarenja zlokobnih vizija, odluči sagraditi sklonište za svoju obitelj.

U novom filmu Jeffa Nicholsa uživali su zaljubljeni Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić. U casual izdanju skladan par iskoristio je večer za pravu romantiku u kinu te uživanje u odličnom filmu. Premijeru nisu propustili ni Luka Bulić, Goran Grgić te Jelena Radan.  
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još