Film OD 2. TRAVNJA DO 2. LIPNJA

Otvoren natječaj za 3. Sarajevo Talent Campus

  • Autor: I. T.
  • 2.4.2009 14:32:26
  • 2.4.2009 13:44:17

Sarajevo Film Festival objavio je natječaj za sudjelovanje na 3. Sarajevo Talent Campusu koji je namijenjen redateljima, glumcima, producentima i scenaristima iz Jugoistočne Europe

Treći Sarajevo Talent Campus održat će se od 14. do 20. kolovoza 2009. u okviru 15. Sarajevo Film Festivala, a bit će organiziran u suradnji s Internacionalnim filmskim festivalom u Berlinu i Berlinale Talent Campusom. I ove godine, na Sarajevo Talent Campus mogu se prijaviti mladi filmski profesionalci i studenti završnih godina filmskih akademija iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Grčke, Hrvatske, Mađarske, Makedonije, Rumunjske, Slovenije, Srbije, Turske, UNMI Kosova.

Sudionici 3. Sarajevo Talent Campusa, koji se sastoji od predavanja, radionica, rasprava i projekcija, imat će priliku stjecati znanje i iskustvo od eminentnih filmskih profesionalaca, kao i ranijih godina kada su kao predavači sudjelovali oskarovci Jeremy Irons, Juliette Binoche, Michael Moore, Branko Lustig, Kevin Spacey, Danis Tanović te autori poput Stevea Buscemija, Mikea Leigha i mnogih drugih.

Mladi scenaristi, redatelji, glumci i producenti iz regije mogu se prijaviti za sudjelovanje na 3. Sarajevo Talent Campusu putem online formulara koji će biti dostupan na festivalskoj web stranici od 2. travnja do 2. lipnja 2009. godine.

Formulare za prijavu možete pronaći ovdje.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još