tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+9
Pula
+13
Rijeka
+14
Zadar
+16
Split
+15
Dubrovnik
+15

GANGRENA SE OPET VRATILA

Bata Živojinović hitno odlazi na liječenje na Kubu?

Iako je prije dvije godine izliječio gangrenu uz pomoć kubanskog liječnika, čini se da se bolest ipak vratila

Datum objave:
13.10.2011 10:02

Zadnja izmjena:
13.10.2011 12:22

Slavni srpski glumac Velimir Bata Živojinović (78) navodno će već  danas hitno otputovati na Kubu, gdje živi i njegova kći Jelena.

Tijekom snimanja filma 'Selo gori, a baba se češlja' proslavljeni glumac ozlijedio je nogu, a liječnici su utvrdili da je njegovo zdravstveno stanje dodatno narušeno gangrenom koja je zahvatila obje noge.

'Od gangrene se umire, inače bi Tito živio 150 godina. Kada mi je kći javila da su na Kubi pronašli lijek za gangrenu, istog dana smo Lula i ja odletjeli za Havanu. Tamo me je Jelena odmah odvela kod doktora koji je pronašao lijek, ali kako nije bio registriran, nisam ga smio primiti. Nakon što sam ga dvadeset dana nagovarao, pristao je. To se dogodilo jednog ponedjeljka i već do četvrtka na nogama više nisam imao ni ranicu', rekao je Bata prošle godine, prenosi Puls.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr