Film NAGRADNJAČA

Pogledajte film 'Zaraza' - dobitnici

  • Autor: tportal.hr
  • 5.10.2011 10:29:27
  • 28.9.2011 10:42:07

Redatelj Steven Soderbergh vodio se činjenicom da je realnost zapravo strašnija od bilo čega što možete zamisliti i režirao intrigantan i zabrinjavajući triler 'Zaraza', kojeg od 29. rujna možete gledati u hrvatskim kinima. A Blitz i tportal.hr svojim čitateljima poklanjaju 3x2 ulaznice i majice iz filma

Ovaj film postavlja pitanje što bi se moglo dogoditi – na osobnoj, nacionalnoj i globalnoj razini – kad bi se nepoznata smrtonosna bolest počela nekontrolirano širiti. Kako bi do nje došlo? Kako bi se širila? I kako bismo mi s time izlazili na kraj?

Glumačku ekipu čine sve redom nagrađivana imena Marion Cotillard, Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law, Gwyneth Paltrow i Kate Winslet.

Ovaj film prikazuje ne samo kako se virus širi, već i kako utječe na svakodnevni život, kad sve što vam je poznato odjednom postane nepoznato i bojite se vratiti vlastitoj kući ili naći se s prijateljima. Zaraza se širi eksponencijalno, prvo ih je bilo dvoje oboljelih, zatim četvero, pa 16. Za tri mjeseca bit će ih milijarda.

Svijet današnjice se ne bi trebao zamarati hipotezom je li moguće da se nešto tako dogodi, već jednostavno prihvatiti činjenicu da je pitanje vremena kad će se globalna epidemija tih razmjera zapravo dogoditi.

Po dvije ulaznice za projekciju filma su osvojile:

Tanja Sočić
Vlasta Žugelj
Sanja Kapusta


Majicu su osvojile:

Kristina Pesjak
Silvana Brčina
Hani Haddad


Dobitnici ulaznica će o detaljima preuzimanja biti obavješteni putem maila, a majice šaljemo poštom na kućnu adresu.


Pogledajte kako su bakterije i plijesan stvorile originalnu reklamu za ovaj film.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još