Film NAGRADNJAČA

Film 'Veza bez obveza' nagradio

  • Autor: tportal.hr
  • 29.9.2011 11:40:15
  • 22.9.2011 9:57:05

Film 'Veza bez obveza' priča je o headhunterici koja zapošljava novog urednika magazina s kojim se uskoro upušta u seksualnu vezu - bez ikakvih obaveza. Film u našim kinima igra od 22. rujna, a Continental film i tportal.hr poklanjaju svojim čitateljima jastuke i rokovnike iz filma

Dylan (Justin Timberlake) i Jamie (Mila Kunis) nisu tipovi osoba koje se žele smiriti. Jamie je headhunterica iz New Yorka. Dok pokušava nagovoriti prestižnog losanđeleskog urednika Dylana da prihvati posao u Velikoj Jabuci, Janime i Dylan shvaćaju da su vrlo slični. Oboje su već bili u toliko propalih veza da su odlučili dići ruke od ljubavi i okrenuti se zabavi.

Kad se Dylan preseli u New York, njihova se druženja intenziviraju i oni provode vijeme uživajući u zajedničkom vjerovanju da je ljubav tek mit kojeg propagiraju holivudski filmovi. U jednom se trenutku odlučuju na eksperiment.

Može li ovo dvoje prijatelja – uspješni, slobodni i bez želje za obavezama – istražiti nepoznati teren?

Kada bi prijateljstvu dodali neobavezan seks bez emocija, bi li uspjeli izbjeći zamku iil bi ipak jedno drugoga prestali gledati kao prijatelje?

Iako ne vjeruju u obećanja iz romantičnih komedija, Dylan i Jamie bit će prilično iznenađeni nakon što im smjeli potez otvori vrata u nepoznato gdje će jedno drugome razotkriti mnogo više od onoga što su htjeli.

Rokovnik je osvojio Aladar Smolenicki.

Jastuke su osvojili:

Miroslav Drvodelić
Ruža Topić
Suzana Fugaj

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još