25. KOLOVOZA

'Auti 2' u kinima

25.08.2011 u 14:25

Bionic
Reading

Pixar Animation Studios i Walt Disney Studios zagrijali su motore u filmu 'Auti 2', u kojem Munjeviti Jurić (glas Owen Wilson/Leon Lučev) i njegov najbolji prijatelj, kamion za vuču Šlep (glas Larry the Cable Guy/Žarko Potočnjak) kreću u novu avanturu koja će ih odvesti u egzotične krajeve u raznim dijelovima svijeta. Film u našim kinima igra od 25. kolovoza u 3D-u i IMAX 3D-u

Dvojici prijatelja pridružuje se društvo iz Kurble Bistre i zajedno kreću pomoći Juriću da osvoji prvi Grand prix svijeta, utrku koja će dokazati koji je auto najbrži na svijetu. No put do cilja prepun je rupa, zavoja i iznenađenja jer Šlep greškom postaje dijelom urnebesne ludorije – svijeta međunarodne špijunaže.

Šlep je rastrgan između pomaganja Juriću u važnoj utrci i vuče u supertajnoj misiji kojom dirigiraju iskusni britanski špijun Flin McFin (glas Michael Caine/Zijad Gračić) i špijunka početnica Helena Hitrošift (glas Emily Mortimer/Alma Prica). Šlep se tako priključuje potjeri ulicama Japana, Italije, Francuske i Engleske, potjere u koju su uprte sve oči svijeta.

Glasove likovima u sinkroniziranoj verziji posudili su, između ostalih, Tarik Filipović, Stephan Macchi (RTL - Jezikova juha), Željko Vela, Goran Karan, Matija Lovrec...

U razdoblju od 22. kolovoza do 16. rujna 2011. pošalji riječ AUTI2 na broj 2222, kupi Disney mobilnu igricu 'Auti 2' i možda baš ti osvojiš PlayStation3 (160GB) konzolu ili druge vrijedne nagrade!

Više saznajte ovdje