Film NAGRADNJAČA

'Kapetan Amerika' nagradio

  • Autor: tportal.hr
  • 3.8.2011 11:20:25
  • 27.7.2011 11:59:34

Novi filmski hit 'Kapetan Amerika: Prvi osvetnik' bavi se ranim danima marvelovskog svemira koji su kasnije nastanili superheroji kao što su Iron Man, Hulk i Thor, kad su se bitke bile oružjem, ali ratove su dobivali junaci. Film u naša kina dolazi 28. srpnja, a tportal.hr i Blitz poklanjaju svojim čitateljima nagrade iz filma (frizbi, sat)

Godina je 1941. i svijet razdire rat. Nakon što se nekoliko puta pokuša pridružiti vojsci ne bi li se borio uz braću i sestre, mladi i kržljavi Steve Rogers (Chris Evans) primljen je u eksperimentalni program koji ga pretvara u supervojnika poznatog pod imenom Kapetan Amerika.

U novom, mišićavom izdanju Kapetan Amerika i njegov prijatelj Bucky Barnes (Sebastian Stan) i Peggy Carter (Hayley Atwell) bore se pod zapovjedništvom Chestera Phillipsa (Tommy Lee Jones) protiv zle organizacije Hydra – nacističkog znanstvenog odjela na čijem je čelu Red Skull (Hugo Weaving).

Kapetan Amerika (supervojnik, alter ego mladog patriota Stevea Rogersa) prvi se put pojavio u ožujku 1941, osam mjeseci prije nego što se SAD uključio u Drugi svjetski rat. Njegovi su autori Joe Simon i Jack Kirby. Od prvog izdanja strip se prodao u više od 210 milijuna primjeraka u više od 70 zemalja.

Frizbije su osvojili:

Ivan Štefanić
Ivan Žodan
Luka Trpković


Radio je osvojio Marijan Kovačić.

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Promocija
Pročitaj više