Film MOTOVUN U ZAGREBU

Filmovi Motovun Film Festivala u Movieplexu

  • Autor: tportal.hr
  • 26.7.2011 15:37:13
  • 26.7.2011 13:52:46

Najznačajniji filmovi s ovogodišnjeg Motovun film festivala prikazat će se i u Zagrebu, u kinu Movieplex, od 1. do 6. kolovoza

Revija će uključivati filmove kao što su 'Essential Killing', 'The Tree', 'Turin Horse', 'The Eclipse', 'Runway', kao i još uvijek nepoznatog pobjednika čijom će projekcijom revija ujedno biti i zatvorena u subotu, 6. kolovoza.

Jedan od domaćih najcjenjenijih filmskih festivala neće se zadržati samo u Istri, već će djelomično posjetiti i zagrebački Movieplex koje se već odavno etabliralo kao najznačajnije kino u Zagrebu na kojem se prikazuju najkvalitetniji nezavisni i festivalski filmovi.

Revija će uključivati ponovno prikazivanje filmova: 'Essential Killing', 'The Tree', 'Turin Horse', 'The Eclipse', 'Runway', 'Misija London', 'Elena', 'Perfect Sense', 'Kisses', 'Punk's Not Dead' i 'Import Export'.

Projekcije filmova održavat će se u dvoranama 4 i 5 kina Movieplex (Centar Kaptol). Svaki dan bit će prikazane po tri projekcije s početkom u 19, 21.30 i 22 sata. Posljednjeg dana, u subotu, 6. kolovoza, revija će biti zatvorena projekcijom još uvijek nepoznatog, pobjedničkog filma festivala.

Ulaznice su u pretprodaji, a moguće ih je i rezervirati na stranicama Movieplexa.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Promocija
Pročitaj više