Film INTERNACIONALNI USPJEH

Motovun Film Festival u europskim medijima

  • Autor: tportal.hr
  • 15.7.2011 12:52:30
  • 15.7.2011 11:32:38

Dva vodeća europska medija posvećena audiovizualnoj industriji, Screen International i Cineuropa, najavili su Motovun Film Festival s posebnim naglaskom na finaliste nagrade Bauer

Screen International multimedijalno je izdanje posvećeno filmu, koje u aktualnom obliku postoji od 1976. i dostupno je u 70 zemalja svijeta, a od 2001. ima i dnevno online izdanje Screendaily.com. Upravo je potonji najavio 14. izdanje motovunskog festivala pod naslovom 'Motovun Film Festival announces lineup and Bauer Award nominees'.
ScreenDaily posebno ističe konkurenciju za nagradu Bauer, a čiji su finalisti ove godine filmovi 'Majka asflata' Dalibora Matanića, 'Otac' Vlade Škarafa i 'Tilva Roš' Nikole Ležaića.

Nagrada Bauer zaintrigirala je i Cineuropu, prvi europski portal posvećen audiovizualnoj industriji, a koji na četiri jezika svakodnevno filmske profesionalce informira o svim važnijim događanjima u struci.
Pod naslovom 'Motovun announces main competition, Bauer nominees', Cineuropa osim finalista nagrade Bauer navodi i ključne naslove glavnog Motovunskog programa.

14. Motovun Film Festival održat će se od 25. do 29. srpnja, a na programu mu je više od 90 filmova u sedam programskih selekcija te prva regionalna 3D projekcija na otvorenom. Ulaznice za sve projekcije već su u prodaji online i na svih 350 prodajnih mjesta iNovina u Hrvatskoj.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još