FILM FORUM ZADAR

Radionica briljantne Colette Fu u Zadru

12.07.2011 u 17:02

Bionic
Reading

U organizaciji Mojih čarobnih misli, u suradnji s filmskim festivalom Film Forum Zadar, u zadarskom Arsenalu 25. i 26. srpnja održat će se dvodnevna radionica pop-up 'knjiga', ilustracije i stop-animacije pod vodstvom briljantne američke umjetnice Colette Fu (www.colettefu.com). Broj polaznika je ograničen na deset osoba. Stoga požurite s prijavama!

Colette Fu dobitnica je brojnih međunarodnih priznanja, a između ostalih Fulbrightove stipendije i Niconove nagrade.

Njezin briljantan umjetnički rad u pop-up tehnici prepoznali su mnogi te je i tvorac predivnog animiranog promo spota za General Electric kojim je ova tvrtka predstavila svoje nove proizvode na TED-u 2010, a TV spotovi za Dječji medicinski centar u Teksasu dobitnici su prestižne nagrade Annie za najbolju animiranu TV reklamu.

Ako ste u Zadru, ne propustite ovu priliku. Na radionicama će se obrađivati materijali iz kreativnog dokumentarca i zanimljivog cross-platfrom projekta Helene Bulaja, 'Mehaničke figure - Inspirirani Teslom', u kojem o Tesli između ostalih govore Terry Gilliam, Laurie Anderson, Marina Abramović...

Iskustva s radionice bit će predstavljena i na FILMFORUMZADAR, 24. kolovoza, u sklopu programa posvećenog novim trendovima u filmskoj i TV produkciji. Sve informacije i prijave na helena@helenabulaja.net. Više informacija: FilmForumZadar, Facebook i Twitter.