Film ROK ZA PRIJAVU JE 25. LIPNJA

Motovun Film festival organizira natječaj za volontere

  • Autor: tportal.hr
  • 13.6.2011 14:56:01
  • 13.6.2011 14:01:38

Motovun film festival i ove će godine pohoditi veliki broj volontera. Dolaze iz cijelog svijeta, svaki sa drugačijom filmskom pričom, ali istom željom - da sudjeluju u organizaciji festivala konkretnim znanjem

Volonterima Motovun film festival osigurava smještaj, hranu i sitnice koje u Motovunu život čine lakšim i veselijim, dok se od volontera očekuje obavljanje unaprijed definiranih zadataka.

Na organizaciji festivala sveukupno radi stotinu i pedeset ljudi, a tradicionalno, čak polovicu čine volonteri. Njihove dužnosti su raznolike: kreću se od održavanja festivalskih kina, preko prodaje i kontrole ulaznica do dežurstva u festivalskom kampu. Sve volontere očekuje puno rada, dobra zabava kao i, najvažnije od svega, jedinstvena prilika da u životu festivala sudjeluju iznutra.

U izboru ovogodišnjih volontera prednost će, sasvim neznatnu, kao i proteklih godina imati oni koji su već bili dio ekipe festivala. Kandidati/kinje moraju biti punoljetni/e, a Motovun film festival zadržava pravo odabira.

Rok za prijavu je od 13. do 25. lipnja, a rezultati će biti objavljeni do 1. srpnja.

Prijavnice se nalaze ovdje: hrvatska verzija i engleska verzija.

Odgovore na često postavljana pitanja u svezi volontiranja možete pronaći ćete ovdje.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Promocija
Pročitaj više