Film SHERLOCK HOLMES

Downeyja nokautirali na setu ukletog filma

  • Autor: A. S.
  • 1.12.2008 8:02:14
  • 30.11.2008 13:23:25

Na snimanju novog filma o Sherlocku Holmesu redatelja Guya Ritchieja događa se toliko nezgoda da se već priča o tome da je film uklet. Zadnja nezgoda dogodila se Robertu Downeyju Jr.-u kad ga je kolega glumac slučajno nokautirao i onesvijestio

Zvijezda 'Iron Mana' trenutno igra glavnu ulogu u novom filu o Sherlocku Holmesu, ali ne ide sve kao podmazano. Naime, za vrijeme snimanja scene tučnjave kolega Robert Maillet ga je slučajno nokautirao kukom od čega se Downey onesvijestio.

Premda je na koncu završio samo sa šest šavova na usnici, ekipa na snimanju se opasno prepala kad je vidjela Downeyja kako krvari i pada u nesvijest. 'Roberta je slučajno zahvatila kuka. Poletio je i pao u nesvijest. Nije htio da ga prebacimo u bolnicu već je pokušavao ustati', prisjetila se medicinska sestra.

Nekoliko dana prije toga se slučajno zapalio i eksplodirao kamion pun benzina, zbog čega su bili prisiljeni zatvoriti set na dva sata.

Premijera Ritchiejevog 'Sherlocka Holmesa' je najavljena za studeni 2009. godine. Osim Downeyja, u filmu glume Jude Law i Rachel McAdams.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još