NAGRADNJAČA

Tko ide na film '127 sati'

08.02.2011 u 13:16

Bionic
Reading

'127 sati' novi je film redatelja Dannyja Boylea, dobitnika Oscara za najbolji film 'Milijunaš s ulice' 2008. godine. Film se dosad prikazivao u sklopu MAXtv Filmomanije 4, a u službenu distribuciju kreće 10. veljače. Tportal.hr i Continental film ovom prilikom poklanjaju 5x2 ulaznice najbržim čitateljima

'127 sati' istinita je priča o nevjerojatnoj avanturi Arona Ralstona (James Franco) i njegovom pokušaju da se spasi nakon što je ostao zaglavljen pod stijenom u uskom usjeku zabačenog kanjona u državi Utah. Čekajući čudo, Ralston se prisjeća svojih prijatelja, ljubavnice (Clémence Poésy) i dviju planinarki (Amber Tamblyn i Kate Mara) koje je sreo prije nesreće. Tijekom narednih pet dana Ralston se bori sa silama prirode i vlastitim demonima te na kraju u sebi pronalazi hrabrost i snagu da učini sve što je u njegovoj moći da se izvuče.

Ispričana kroz dinamičnu narativnu strukturu, '127 sati' je uzbudljiva priča koja govori o tome što smo sve u stanju učiniti kad odaberemo živjeti.

Po dvije ulaznice osvojili su:

Semir Čaušević
Ivan Biruš
Anita Bronić
Gabrijela Vratarić
Marija Peroš

Dobitnici svoje ulaznice mogu iskoristiti od 16. do 23. veljače u kinu Movieplex Zagreb, a podižu ih na blagajni kina na dan projekcije.