Film NAJBOLJE GOLIŠAVE SCENE

I 'goli Oscar' ide Penelope Cruz

  • Autor: I. T.
  • 27.2.2009 15:57:17
  • 23.2.2009 15:24:00

Jedan engleski tabloid osjetio je nedostatak golotinje na Oscarima te dodao novu kategoriju – 'golog Oscara' za najbolju golišavu scenu

Oscari su podijeljeni i sad slijede raznovrsni osvrti. Tako se jedni bave kalkulacijama je li list s dobitnicima Oscara procurio dan ranije, drugi se čude kako je nedostajalo suza na dodjelama, treći se smiju Benu Stilleru i njegovu oponašanju Joaquina Phoenixa, a The Sun ide korak dalje te kalkulira oko mogućnosti širenja oskarovskih kategorija za još jednu.
 
Screenshot: The Sun
Mischa Barton

 
Screenshot: The Sun
Scarlett Johansson
 
Screenshot: The Sun
Anne Hathaway

Nova kategorija koju bi muški gledatelji sigurno svesrdno prihvatili, a i povećala bi gledanost, kategorija je za golog Oscara. Budući da su prošlogodišnji filmovi vrvjeli goluždravim scenama glumica nominiranih za Oscara ili pak u filmovima nominiranim za prestižnu nagradu, novinari The Suna odabrali su devet glumica koje su nominirali u kategoriju 'najbolje golišave scene'. Pobjednicom su proglasili, u zaista oštroj konkurenciji, Penelope Cruz.
 
Screenshot: The Sun
Katie Morgan
 
Screenshot: The Sun
Anna Faris
 
Screenshot: The Sun
Kate Winslet

Tako je Penelope svojom goluždravom scenom u filmu 'Elegy' pretekla ljute suparnice u golotinji Kate Winslet, Mischu Barton, Marisu Tomei, Katie Morgan, Anne Hathaway, Annu Faris, Scarlett Johansson i, naravno, Angelinu Jolie. Mi bismo možda na tronu uz nju voljeli vidjeti Marisu Tomei, a sigurni smo da i vi imate neke svoje favorite.
 
Screenshot: The Sun
Marisa Tomei
 
Screenshot: The Sun
Angelina Jolie
 
Screenshot: The Sun
Penelope Cruz

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još