Film POZIV NA SUDJELOVANJE

Počele prijave za 20. dane hrvatskog filma

  • Autor: tportal.hr
  • 13.1.2011 16:29:51
  • 13.1.2011 13:52:33

Organizatori filmskog festivala pozivaju hrvatske filmske producente i autore da prijave svoja djela za sudjelovanje na 20. danima hrvatskog filma koji će se održati u Zagrebu od 4. do 10. travnja

Prijave mogu podnijeti producenti ili autori u sljedećim kategorijama:

1. igrani filmovi: kratkometražni (do 30 minuta), srednjometražni (do 70 minuta), dugometražni (koji nemaju kopiju na 35 mm vrpci ili HD formatu)
2. dokumentarni filmovi
3. animirani filmovi
4. eksperimentalni filmovi
5. namjenski filmovi
6. glazbeni spotovi

Filmovi moraju biti proizvedeni poslije siječnja 2010. i snimljeni u profesionalnim filmskim, elektronskim ili digitalnim formatima. Prijaviti se mogu i filmovi proizvedeni u inozemstvu, ako su im redatelj ili producent hrvatski državljani.
O uvrštavanju filmova u natjecateljski raspored odlučuju selektori za pojedine kategorije.

Uz ispisane prijavnice (neće se prihvatiti ručno ispisane prijavnice), podnositelji su dužni organizatoru do navedenog datuma dostaviti dvije DVD kopije filma (svaki prijavljeni film na zasebnom nosaču) za potrebe selekcije te na jednom elektroničkom nosaču ispunjenu prijavnicu i dvije fotografije visoke rezolucije iz filma za potrebe kataloga i press službe.


PRIJAVE SE PODNOSE NA POSEBNOM OBRASCU DOSTUPNOM NA WEB PORTALU www.sczg.hr/dhf I PRIMAJU ZAKLJUČNO S 11. VELJAČE 2011. GODINE:
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još