Film IZVRIJEĐAO POLA HOLLYWOODA

Rourke: 'Tko bi, dovraga, meni dao Oscara?'

  • Autor: I. T.
  • 20.2.2009 14:06:57
  • 20.2.2009 13:40:00

Mickey Rourke uvjeren je da neće dobiti Oscara za glavnu mušku ulogu, a razloge vidi u svojim nekadašnjim lakomislenim izjavama

Iako je velik favorit za ovogodišnjeg Oscara, Mickey Rourke, kako iznosi Daily mail, nije nimalo siguran u osvajanje pozlaćenog kipića. Dapače, uvjeren je kako će ga ovogodišnji Oscar za ulogu u filmu 'Hrvač' mimoići. Razloge ne vidi u pokazanoj glumi, već smatra kako će presuditi njegove lakomislene izjave iz prošlosti.

'Ne znam, glasuju ljudi iz filmskog svijeta, a u prošlosti sam ih sve redom vrijeđao i ismijavao. U tomu sam bio stvarno dobar. Prijetio sam producentima, rugao se redateljima, zaboravljao imena svojih agenata. A mnogi od njih imaju dobro pamćenje.'

Osamdesetih godina, Rourke je bio jedna od najvećih filmskih zvijezda te se počeo tako i ponašati: 'Bio sam izvan svake kontrole i mislio sam da slava nikad neće prestati.' Hollywood je vrlo brzo kaznio takvo ponašanje te je velika zvijezda osamdesetih u devedesetim godinama gotovo potpuno nestala.

Zadnjih godinu dana, Mickey se vratio na davno napuštene staze slave, i to u velikom stilu. Hoće li Hollywood nagraditi taj glumčev veliki povratak ili ga kazniti zbog grijeha iz prošlosti, vidjet ćemo u nedjeljne noćne sate, kada će biti dodijeljeni ovogodišnji Oscari.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Promocija
Pročitaj više