NOVI HOLLYWOOD

Timberlake i Hemsworth najveće zvijezde 2011.

31.12.2010 u 10:00

Bionic
Reading

Justin Timberlake i Chris Hemsworth mogli bi biti najprofitabilniji glumci nove generacije

Kad govorimo o uspješnim holivudskim glumcima, onda govorimo o onima koji po filmu mogu zaraditi oko 20 milijuna dolara – a kako je Hollywood mašinerija koja se uvijek hrani novim licima, imenima i talentima, tako se sada svi pitaju tko će biti sljedeći s ovom cifrom na računu?

Johnny Depp, Angelina Jolie i slični pripadaju starijoj generaciji koja okreće ovakve honorare po ulozi, a u potrazi za nasljednicima sve se češće spominje ime Chrisa Hemswortha, 27-godišnjeg australskog glumca koji je do sada imao samo jednu istinski veliku ulogu, onu Kirkova oca u posljednjim 'Zvjezdanim stazama'. Uskoro ćemo ga gledati u 'Avengers', a postigne li taj film uspjeh koji se očekuje, mnogi smatraju da bi upravo on mogao biti novi Robert Downey Jr., koji se posebno proslavio s 'Iron Manom'.

Justin Timberlake također je na listi budućih filmskih 'teškaša', crossover zvijezda koja je prvo uspješno obavila tranziciju iz svijeta boy bendova na R&B scenu, a sada mu dobro ide i na velikom platnu. Svi su hvalili njegovu ulogu u 'Društvenoj mreži', a 2011. će se pokušati dokazati i komedijama 'Bad Teacher' i 'Friends With Benefits'.

Od glumica, studio Sony puno nade polaže na Rooney Maru, 25-godišnju glumicu koja je u 'Društvenoj mreži' glumila Zuckerbergovu djevojku, a sada će imati glavnu ulogu u američkoj verziji 'The Girl with the Dragon Tattoo', koju nisu dobila daleko poznatija imena, kao što su Natalie Portman, Ellen Page i Scarlett Johansson. Društvo će joj praviti Daniel Craig

U utrci za 'Angelinin honorar' nalazi se i Rosie Huntington-Whitley, manekenka donjeg rublja koja bi trebala zamijeniti Megan Fox u novim 'Transformersima'.