NAGRADNJAČE

Dobitnici ulaznica za ZagrebDox

24.02.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Ovogodišnji ZagrebDox održat će se od 23. veljače do 1. ožujka u prostorijama Studentskog centra te će ugostiti 120 dokumentaraca sa svih strana svijeta, u šest programa i pet retrospektiva. Tportal.hr poklanja najsretnijim čitateljima po dvije ulaznice za filmove u 20 sati, od utorka do subote (24. – 28. 2.), te po jednu ulaznicu za program Happy Dox

Ovogodišnje izdanje ZagrebDoxa donosi i novi program naziva Happy Dox koji će prikazivati filmove sa sretnim završetkom. Neki od njih su 'Carmen Meets Borat', film o stanovnicima sela u kojem je Borat snimao film, 'Where in the World is Osama Bin Laden' u kojemu Morgan Spurlock, autor poznatog 'Super Size Me', kreće u potragu za Bin Ladenom, te film koji, osim naslova, ne treba druge preporuke - 'A complete history of my sexual failures'.

Kao i prijašnjih godina, bit će prikazan i program Glazbeni globus koji će ugostiti svestranu i intrigantnu Patti Smith u 'Patti Smith - Dream of Life', belgijski Soulwax u 'Part of the weekend that never dies', senegalskog muzičara Youssou Ndoura ('I bring what I love'), ruski punk ('The Man Who Sings') te donijeti dio atmosfere s poznatog Roskilde festivala ('Roskilde').

Ulaznicu za predstavu 28.2. u 18 sati (kino SC) osvojila je Ivana Veldić

Dvije ulaznice za predstavu 28.2. u 20 sati (kino SC) osvojio je Dražen Jerec