MIA KOVAČIĆ:

Zbog mene Pišekica nije ništa izgubila

26.02.2009 u 14:16

Bionic
Reading

Voditeljica Mia Kovačić izjavila je da nije oduzela posao Nikolini Pišek i da na Novoj TV ima dovoljno prostora i projekata za sve. Demantirala je i glasine o anoreksiji, poručivši svima da je zdrava kao dren

Mia Kovačić, voditeljica emisije 'IN magazin' koja se na Novoj TV počela nedavno emitirati, kaže da se, iako se emisija prikazuje četiri dana u tjednu i iako je ritam naporan, u svemu tome dobro snašla.

'Za sada se snalazim, ali na jubilarnoj stotoj emisiji morat ćete me pitati jesam li umorna od slavljeničkog partyja. Ritam je naporan jer uvijek moraš biti na vrhuncu zadatka, prisutan i informiran, a to je vrlo teško, no mogu reći da mi to uspijeva', rekla je simpatična Mia za Slobodnu Dalmaciju.

Premda su se pojavila nagađanja da je upravo Mia oduzela posao Nikolini Pišek, koja će na kraju voditi 'Farmu', Mia kaže da na Novoj TV ima dovoljno prostora i kvalitetnih projekata za sve.

Obje voditeljice imaju vrlo slične ambicije, jer je Nikolina završila studij dizajna na Arhitektonskom fakultetu, a Mia ga završava, no nesuglasica među njima nema. 'Svatko ide svojim putem. Nikolina je divna osoba, radi i kreira. Međutim, život je borba u kojoj se svatko bori za sebe', tvrdi Mia Kovačić.

Voditeljica 'IN magazina' demantirala je nagađanja da ima anoreksiju, kazavši da su to izmišljotine. 'Kad nema senzacije, počnu se pričati raznorazne stvari. Ja sam zdrava ko dren, puno jedem i nemam nikakvih problema', tvrdi Mia.