SUZE U ŠTALI

Razočarana Simona plače zbog spletki

26.04.2009 u 21:43

Bionic
Reading

Kada je odlazila s farme, Simona je poručila farmerima da ne tračaju. No stvari se, naravno, nisu promijenile, tako da se i dalje ispod glasa dogovara i kalkulira, s čime se gospođa Gotovac jako teško nosi

Simona je uvjerena da se kojekakvi dogovori između farmera odvijaju i u pisanom obliku, točnije da se određeni farmeri dogovaraju pomoću ceduljica koje razmjenjuju pod stolom. To ju je razljutilo pa se povukla u spavaću sobu, u kojoj joj se ubrzo pridružio i Ante. Budući da njemu mozak očito češće funkcionira na menadžerskoj, nego na bračnoj frekvenciji, on ju je napao, kao što to i inače čini kada procijeni da njezine riječi ili ponašanje štete njihovu tobožnjem ‘celebrity poslu’.

Nakon što joj je naredio da ušuti, uključi mozak te se počne zrelije i odgovornije ponašati, Simonici je pukao film te je otišla spavati u štalu. On je došao za njom, no to je urodilo samo povećanjem tenzija i Simoninim optužbama da i on sudjeluje u nekakvim dogovorima. Kada je bijesno otišao, Simonica je ostala ležati na slami, plačući i ljubeći sliku svoje kćerkice.