OPET SE SVIRA

Pađen zabavljao farmere do sitnih sati

25.03.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Izazivači su očito farmerima baš dobro došli kao osvježenje u učmaloj atmosferi, presijecanoj samo međusobnim prepirkama. Nakon Gianne, koja je s djevojkama pretresala razne teme, večernju atmosferu podigao je Jurica Pađen

Čini se da Pjer Žardin, koji je na radost farmera satima znao prebirati po gitari, ima nasljednika u kraćenju sporih večeri. Nakon njegovog odlaska glazba je u farmerskoj kući manje-više utihnula, osim kada bi djevojke dosadom izazvane stale tjerati bicikl koji pokreće stari radio.

Zaredali su se strani, ali i domaći klasici, od 'Stand by Me', preko nezaobilaznog Marininog hita 'Program tvog kompjutera',  pa do Oliverove 'Cesarice'. Zasvirao je Jura na opće oduševljenje farmera i vlastite hitove, pa su se tako do mile volje napjevali 'Fratella' i 'Što si u kavu stavila'. Atmosfera je bila vesela i domaća, pa jedino što bi se moglo zaključiti jest da je farmerima, unatoč žaljenju za prebrzo svrgnutim gazdom Renmanom, ova promjena zbilja dobrodošla.

Mogu biti sretni što je Jurica Pađen ponio gitaru, kao i dobru volju da svira i pjeva, što prema vlastitome nahođenju, što prema njihovim željama. Na farmi zaista teče neko drugo vrijeme, budući da su se jučer svi okupili za stolom pod mutnim svjetlom petrolejki, muškarci dobre volje, uz žene zaokupljene ručnim radom.