SKORO SE POTUKLE

Petra pukla i brutalno izvrijeđala Sonju

19.03.2009 u 10:14

Bionic
Reading

'Jesi li ti retardirana jeb...? Žena je bolesna! Začepi, malo govno, mrš! Svako jutro te slušam!' vikala je uzrujana Petra, a u jednom se trenutku digla sa stolice i fizički nasrnula na nju pa je skoro došlo i do tuče

Već u rano jutro, djevojke su našle razloga za svađu koja je najprije počela prigovaranjem o hrani. Sonja je zamjerila Petri što nije opomenula Simonu koja je poskrivečki uzela malo kravljeg sira, a dok je ona, Sonja, prije neki dan uzela komad kruha, na nju su digli hajku.

 
tportal.hr

Petra očito nije imala razumijevanja za Sonju te se na nju istresla u maniri neotesanog kočijaša što svakako ne pristaje jednoj mladoj curi. Sonja se nije dala te je na njezine uvrede da je malo retardirano govno ispalila: 'Misliš li se ti prestati derati na mene?' Tada se Petra naglo digla s klupe i čak priprijetila manjoj Sonji koja nije uzmicala. Da ih nisu razdvojili ostali farmeri, čini se da bi došlo i do tuče, za koju nam je Sonja prije početka showa rekla da je itekako spremna.

Gazda Dino je nakon što se izderao na obje, sa svakom mirno porazgovarao i pokušao riješiti razmirice. Sonja se tek pred njim rasplakala i povjerila mu se da misli kako je ostale farmerice imaju 'na piku' te da je stalno prozivaju. Dino je pokazao veliko razumijevanje i toleranciju te uspio izmiriti nabrušene farmerice i Petru uvjeriti da je Sonji dužna ispriku. Petra je kasnije priznala da je bila pregruba i da ne zna kako su joj uspjele takve riječi izaći na usta no da je 'pukla' i da teško podnosi situaciju u kući. Cure su se na kraju zagrlile i sklopile primirje.

   tportal.hr