VOLI SE SKOCKATI

Gazdarica Simona paradirala u tangama

11.03.2009 u 14:15

Bionic
Reading

Simonica itekako uživa na poziciji gazdarice, na koju ju je njen mužić očito zato i postavio. Za razliku od ostalih farmerica, koje su odavno odustale od sređivanja, Simona u tome ne posustaje

Dok se drugi farmeri bude ranom zorom, Simonica uživa u spavanju još satima nakon njih. Kad se probudi, ne pada joj na pamet da požuri, da se čim prije obuče i provjeri što drugi rade, već polagano kreće u novi dan. Danas je morala s farmerima ustanoviti što im sve treba od namirnica zbog odlaska na trampu. No, kako je lista želja bila podulja, Ivana ih je spustila na zemlju jer je ona već bila na trampi, pa im je objasnila što zapravo mogu dobiti. Tako je upitno hoće li Gego dobiti još par kila toliko željenog duhana te hoće li ovaj tjedan biti kolača ako ne dobiju orahe, šećer i marmeladu. No, Simona je najavljivala trampu u dekolteu i minici, koju je danas vrlo brižno navukla na sebe.

 

 tportal  


Tako su gotovo dva sata trajale njene pripreme, koje je obavila tek u majici i minijaturnim tanga gaćicama, a to si i može priuštiti, budući da ima svoju sobu. Dok se ona detaljno našminkala i pažljivo iščetkala svoju kosu, drugi su farmeri već bili odavno na nogama. No, kako se curama pohvalila da na glavi ima ekstenzije vrijedne čak šest i pol tisuća kuna, razumljivo je da se za njih i brine. Pojasnila je da ima ugovor s jednim frizerskim salonom, koji joj omogućava takve luksuzne proizvode te njihovo održavanje, kao i friziranje barem tri puta tjedno.

Dok su se farmerice zgražale nad cijenom pojedinog pramena iz mora Simoninih uvojaka, ona se dotakla i svojih obaveza. Ispričala je da je imala problema s određenim ugovorom jer joj Ante nije dozvolio da ode na neko snimanje za jedan časopis. No, kako sama kaže, on ne samo da joj je muž, već joj je i menadžer, pa on zna što je za nju najbolje.