RAT U KUHINJI

Farmerima prisjeli Marinini 'specijaliteti'

09.03.2009 u 14:00

Bionic
Reading

Iako se od prvog dana uhvatila kuhače i pripravljala obroke u višelitrenim loncima, čini se da je za udovoljavanje farmerskim ukusima ipak potrebno i nešto drugo

Glavna kuharica Marina sve je češća meta ne samo govorkanja iza leđa, već i otvorenih napada na račun svojih kuharskih vještina. Prvo ju je Ante Gotovac optužio da sakriva kobasice dok njima servira zelenje, da bi je potom kolektivno optužili za munjevito topljenje zaliha. Marina se branila izjavama da ona nije ništa trampila te da ne želi biti dežurni policajac koji će ljudima braniti da jedu.

Naljutila je čak i 'malu od kuhinje', svoju pomoćnicu Petru, koja je za Marinu izjavila: 'Bezobrazna je, ja to neću tolerirati. Svima odvojeno kuha, ja uzmem komadić sira i vrhnja, pa se na mene dere.' Petra, naravno, smatra da baš ona jede manje od svih, te da bi zato smjela tu i tamo uzeti nešto samo za sebe.

Netrpeljivost između Marine i Marije dosegnula je vrhunac. Žestoki sukob izazvala su začinjena Marinina jela, koja Marija nikako ne jede: 'Nema problema, ali ako Dini možeš raditi posebno jelo, možeš i meni! Crvenu papriku i vegetu ne podnosim, ni pod razno.' Ovaj prigovor pretvorio se u maratonsku žučljivu raspravu te, po običaju, u Marijino vrištanje: 'Je l' mogu završiti, ja sam tebe saslušala, uostalom kada se radi o ogovaranju, ti si prva. Ovo je samo igra, a ti mi stalno ideš za vratom, ti me kopiraš i imitiraš kao neka sjena!' rekla je Marija. Napomenula je i da je Marina na Farmi isključivo zbog novca, dok je Mariji sve to samo igra. Simona je kao prava gazdarica odlučila tome stati na kraj, lupila šakom po stolu te naredila Marini da posebno kuha i za Mariju. Osim što vjerojatno strepi od daljnjih posebnih narudžbi jela, tom je odlukom Marina bila jako razočarana. 'Tebi je Marija sad super, uvrijedila me tri puta, rekla mi je da sam starija od nje i da sam licemjerna', odbrusila je Simoni.